Modelljakten

Kenza och Andreas Wijk var ju i Uppsala förra veckan och hade casting för nya modellprogrammet. Modelljakten eller vad det hette.

Efter skolan drog jag in till stan med Amanda och Hiba och efter lite tjat från tjejernas håll så bestämde jag mig för att ställa upp, haha. Gjorde det bara för kul skull, hade liksom inga förväntningar allt, och för att jag var så himla nyfiken på hur en sån casting går till. Nu kan jag iaf bocka av det från min ”to-do-list-before-I-die”, haha skämtåsido. Men kul var det, även om jag var så nervös att jag trodde jag skulle tuppa av.

Man fyllde i en ansökan, tog ett kort, gick fram till juryn, fick två frågor ställda (Hur gammal är du? Hur lång är du?) och sen var det klart! Busenkelt.
Jag gick inte vidare nej!

YouTube Preview Image

 

 

 

Give the www.customwritingassistance.com student a chance to figure out and learn those 4
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>