Lördag

Fredagen spenderades i sängen. Jag sov verkligen tills jag var så utvilad att jag inte kunde sova mer. Lördag idag och jag ska strax iväg och äta på Kina med mina favoriter!

TTYL

I assume that this time for learning and retesting occurs after school and they must also keep http://writemyessay4me.org/ write my essays up with what is currently going on in class
blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Lördag

  • Hon var skitsnygg. Jag tyckte hon var mycket finare i verkligheten än på bild. Hon var dock förvånansvärt kort, väldigt smal, små bröst och hade mindre läppar än på bild men en helt fantastisk hy hade hon. Sjukt vacker!
   Tack så mkt, jag var så nervös att jag trodde jag skulle tuppa av, men ja gjorde det iaf! :)

 1. Får man fråga vem den snyggaste du sett är? Kändis/privatperson .. Eller du kanske inte kan nån sådär på rak arm..

  Du skrev att Kenza var förvånandsvärt kort. Enligt henne och hennes modellagentur så är hon 170 cm. Tror du att de ljugit eller ser hon kortare ut av nån anledning? Korta ben kanske?

  Tror du att du kommer att vara med när de visar modelljakten Uppsala ?

  • Haha vad svår fråga, jag kan nog inte säga någon sådär på rak arm. Finns många jag tycker är sjukt fina.

   Nej hon såg ut att vara just runt 168-170 cm. Syftar mer på att hon ser så lång ut på sina bilder och att hon modellar så mkt att man typ förväntar sig att hon ska va över 180. Nåja, Sluttjatat om kenza nu!

   Jag vet inte, jag blev inte intervjuad av kamerateamet, andreas var aldrig hack i häl och jag såg ingen kamera upptryckt i ansiktet när jag sökte. Man kanske ser en snabbis från långt håll eller när jag står i publiken för att höra vilka som gick vidare, men tror inte det.
   Har ingen koll alls, du får helt enkelt vänta o se. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>