You can try but never stop me, cause this is what i’m made of

Dansen har börjat igen och det är så jävla kul!
Det var verkligen efterlängtat. Kände att jag slappat alldeles för mycket denna sommaren och det märkte jag minst sagt av på träningen. Jag var helt slut!

Danslinje Cramér (Danslinje 4) har lagts ner och vi dansare har fått flytta upp till Danslinje Baryshnikov (Danslinje 5). Vi har numera Joseph som tränare och jag är riktigt riktigt glad över det. Han är grym!!

På moderna är det fortfarande Maud som gäller och hon är lika grym hon också.
Jag älskar verkligen Uppsala Dansakademi. Vi är som en stor liten dansfamilj, haha.

Jag tror jag ska börja med dancehallen iår igen med blackout men vi får se om jag hinner med det och får det att funka med skolan.

 

So, paper writing help online why not use all this motivation as a learning opportunity
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>