Kinesdag 1!

Nu har min kines Xin spenderat en hel dag i Sverige. Idag åkte vi  (jag, erik och frida) + kineser till Stockholm. Frida och Erik råkade tappa bort sina kineser i några minuter men sen hittade de dem i en annan affär.

Kineserna shoppade i alla fall lite turistgrejer och tog kort på varenda byggnad. Jag och Frida hittade en läskig utklädd gubbe stå mitt på gatan så vi tog kort på honom utan att betala för kortet, och några sekunder senare så känner jag en näsa i min nacke så jag vänder mig om och ser ett groteskt ansikte och blir livrädd. Frida skrek så högt att hela Stockholm hörde henne. Det var ganska så jättekul. Jag typ dog av skratt!

Efter några timmar i Stockholm så tog vi tåget tillbaka till Uppsala och mötte upp de andra på McDonald’s och sen gick vi vidare till Fyrishov för att bowla. De flesta kineser hade aldrig spelat det förut och det märkte man, haha! Men det var kul ändå, för jag vann båda ronderna. Klart proffset vinner 😉

Min kines, Fridas kines, Eriks kines

Dumma monstergubben

Bowlingresultatet, kolla hur bäst jag é!

So if you’re a small business wanting to be on the www.phonetrackingapps.com rise online reputation matters

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kinesdag 1!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>