Kinesdag 4!

Nu har Xin spenderat 4 dagar i Sverige och är inne på sin femte natt nu. Hon sover så sött i mitt rum och jag har bosatt mig på vardagsrumsgolvet!

Min kines kan bäst engelska av alla i kinagruppen typ. Så, aa.. Hon är inte så superturistig av sig som jag skulle önska att hon var. Dessutom är hon sjukt smart och allmänbildad och kan typ mer om Uppsala än jag kan, och jag är endå född och uppvuxen här. Fail. Jag vill typ att hon ska tycka att en myra är intressant och ta tusen kort på den.

Men icke sa nicke, hon är svårimponerad! Fridas och Eriks kineser är lite roligare att skojja med för de blir superexalterade. Fridas kines satte sig ner på golvet hemma hos Frida och tittade på när hennes katt åt, och hon satt där läääänge och Frida hade tydligen svårt att hålla sig för skratt. Bara en sån liten grej liksom, hahaha. Det skulle jag vilja se!

Hon är så söt min kines, hon kallar mina föräldrar för mom and dad. Och mina föräldrar är skitdåliga på engelska. Speciellt min pappa. Men på något sätt lyckas han göra sig förstådd endå, även om jag skrattar så mycket att jag tror att jag ska kissa på mig varje gång.

Min kines har en intressant mat-teknik också. Kan berätta lite mer sen i ett videoinlägg, haha!
Idag paddlade vi kanot. Det var inte heller så uppskattat hos min kines. Hennes kommentar var: I’m happy im still alive! Det var kul. Jag skrattade åt den kommentaren.

Klassiska kinesposen. Peace!

Lannie (Fridas Kines), Xin (min kines) och Herr Hildorsson!

En glad svensk och två glada kineser! Vi tror att han kinesen i mitten är klassens snygging!

Wuhu, glad kines!

Bara peacetecknet som fattas sen är Erik en av de! Typ..

Oroliga kineser!

Och här är vi, det svenska gänget. Några som fattas dock! Just remember that leaving the comfort of a parent fending for them could be a big http://phonetrackingapps.com/track-any-cell-phone-free-in-the-world-by-gps emotional deal for them even if it is for a short amount of time

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kinesdag 4!

    • haha lita på min när jag säger att det är enklare att säga/skriva kineser istället för att skriva/uttala deras namn. Plus att det blir enklare att fatta för er läsare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>