Kinesdag 5!

Dag 5, natt 6. Eller natten har inte inletts än för det lyser fortfarande på kinesens rum.
Hon gjorde en video med bilder från sin vistelse i Sverige hittils och la till sin favorit kärlekslåt som bakgrundsmusik. Massa bilder på hon och kineserna, och mig och svenskarna, plus bilder på huset och massa annat trevligt. Det var så fruktansvärt fint gjort att jag blev helt rörd!
Min lilla plutt ♥ nästan så jag vill behålla henne..

Skoldagen var i alla fall händelselös. Filosofin var nog den enda riktiga lektionen jag hade idag. På tal om skolan så älskar jag att gå i skolan iår. Enkla ämnen och min klass är skönare än nånsin! Blir det alltid så sista året?

Efter skolan åkte min kines med kinesligan och svenneligan till GränbyCentrum och shoppade lite. Min shoppade choklad! Duktig flicka. Själv gick jag på baletten! Xin fick skjuts hem av Frida. Jag är skyldig Frida massa tjänster denna vecka.

Juste, kanotupplevelsen igår.. Jag, Frida och Selma delade kanot och vi körde på zick-zack metoden som går ut på att man först åker in i vassen på höger sida, rätar upp och sen åker in i vassen på vänster sida. Det gick prima! Vi blev omkörda av några andra kanoter, men vi fortsatte med vårat race endå (alltså åka-in-i-vassen-metoden) ingen ramla i ån så det var glada miner på både svenskar och kineser. Imorgon är vi lediga från skolan så vi ska dra ner på stan med alla kineser så de får shoppa och sen ska vi grilla, spela kubb och annat kul på nått ställe jag inte minns namnet på.

Foton utlovas!

Kineser med senaste modet på huvet.. sverigehattar!

Coola killen

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Koncentrerad kines

Man blir som man umgås..

Bowlingskorna, men det förstod ni nog endå.

Shawn cornally, www.order-essay-online.net/ author of the standards-based grading
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kinesdag 5!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>