Dan före dopparedan

Åh, kan inte fatta att det är julafton imorgon. Tiden bara rusar förbi!

Har haft ett underbart år med upp och nedgångar, mest upp, men även en hel del tuffa nedgångar som sänkt mig rejält psykiskt. Den största måste nog varit att jag inte kunnat dansa på ett halvår på grund av min knäskada, och förmodligen inte kommer kunna dansa två-tre månader in på det nya året. Det har tagit på mig rejält.

En annan var att jag inte kom in på programmet jag sökt och vart tvungen att gå ett fjärde år i gymnasiet. Men har vuxit otroligt mycket som person. Har överlag blivit mycket lyckligare, tror mycket mer på mig själv och vad jag är kapabel till och har träffat massor med nya människor som förgyller mitt liv tillsammans med de gamla godingarna, haha.

För övrigt är alla julklappar inköpta, och är jättenöjd med allt jag ska ge bort och redan har gett bort. Har shoppat massa nytt till mig själv också som jag ska visa er i dagarna. Förlåt för jag inte skrev några julklappstips. Hann inte och tänkte att folk redan köpt sina julklappar så sket i det.

I slutet av året tänkte jag göra en årsresumé, vill ni det? :)

Credit kendra jarvis with the help of phenomenal source pinterest, here’s a list of top k-12 education pins
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>