Julafton

Precis firat klart denna julafton. Min familj äter inte traditionellt julbord med all skinka och korv osv. då vi är muslimer i grunden, men vi firar på vårt egna lilla vis med extra god mat varje jul och självklart julklappar och mys framför tv:n. :)

Jag fick en kylplatta till min dator, iphonetillbehör, 3000 kr, ett par skor som jag velat ha aslänge och ett presentkort på H&M. :) Ska även få en boomerangjacka som jag skulle beställt igår, men den va slut i min storlek och i den färgen jag vill ha så får vänta tills den kommer in igen eller alternativt välja en annan färg. Vi får se, har inte bråttom. :)

Just nu ligger jag och kollar på Will Hunting på 9an och dricker te. Hoppas ni haft en underbar dag. God jul!

  You can download best android spy apps 2014 you can download apps for tracking text messages and get to know more info phone calls of exactspy 2014

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>