Dumpade nyårsklänningen

Hej! Dumpade min nyårsklänning. Tyckte om den första gångerna jag hade den på mig men ju mer jag såg den desto fulare blev den i mina ögon istället för att bli finare haha, så lämnade tillbaka den.

Var i stan igår med bästis och panikletade efter något att ha på mig och jag hittade faktiskt ett par assnygga SILVRIGA leggins/byxor gömda i någon hörna inne på H&M. Ska ha en vit skjorta till det, mina nya svarta pumps, sen fokusera på smink och hår. Soma ska sminka mig, hon utbildar sig till make up artist och är grym! :)

Hade beställt en kjol från Nelly men tror inte jag hinner få den tills på måndag, så byxor it is! :)

20121230-000645.jpg

As far as I know, there’s no central database where international schools report on buy an essay online their pedagogy
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>